„Czułam się jak w MATRIXIE”. Czym są ATAKI PANIKI? – 7 metrów pod ziemią - wideo z 2018 r.
Re: „Czułam się jak w MATRIXIE”. Czym są ATAKI PANIKI? – 7 metrów pod ziemią - wideo z 2018 r.
Możesz mi streścić bo nie chce mi się oglądać? Czy ona bierze jakieś leki? Podobno na ataki paniki witamina d jest pomocna ale to trutka na szczury. U mnie to z czegoś innego wynika.
-
- Administrator
- Kontakt:
Re: „Czułam się jak w MATRIXIE”. Czym są ATAKI PANIKI? – 7 metrów pod ziemią - wideo z 2018 r.
Dokładnie nie pamiętam bo ja tego nie mam, tak więc nie streszczę.
Ja mam tak że robi mi się biało ale wcześniej krew spływa do serca i mam tak że krtań mi się zaciska przez co nie mogę oddychać i to może to padaczki doprowadzić. W kościele tak miałem, na fotelu u fryzjera jak używał maszynki zamiast nożyczek, a numer jeden to jak siedzę jako pasażer. Tragedia
-
Ja mam tak że dostaje ataku paniki który niewiadomo z czego wynika i czego się boję.Takie to dziwne jest.